‘The Judge’ de film van het najaar

In de bioscoop zag ik voor het eerst de aankondiging van deze nieuwe film met Robert Downey Jr. in de hoofdrol. Op 16 oktober is de releasedatum van de film ‘The Judge’ en deze film staat zeker op mijn to-see lijstje. The Judge gaat over een briljante, maar arrogante advocaat Hank Palmer (gespeeld door Robert Downey Jr.) die terugkeert naar zijn geboortedorp, Indiana, na het overlijden van zijn moeder. Zijn vader (gespeeld door Robert Duvalli) en hij hebben al jaren geen contact meer. Twee totaal verschillende personen die alsnog heel veel met elkaar gemeen hebben.
Het bezoek aan zijn geboortedorp krijgt een aparte wending wanneer zijn vader, ook lokale rechter van Indiana, wordt verdacht van de moord op zijn moeder. Als advocaat, niet als zoon, helpt Hank Palmer bij de verdediging van zijn vader om zo ook achter de waarheid te komen van de moord op zijn moeder. Door zoektocht naar niet alleen de waarheid, maar ook naar zichzelf en zijn vader, worden de familiebanden langzaam aan hersteld. Twee geniale acteurs die, volgens mij, samen een geweldige film hebben neergezet. Benieuwd? Bezoek de film dan vanaf 16 oktober. De trailer is alleen al de moeite waard om te kijken:
Trailer ‘The Judge’ met Robert Down Jr. en Robert Duvalli in de hoofdrol:
‘The Judge’ is een film van Warner Bros, Pictures en Village Roadshow Pictures. Met Oscar-genomineerde Robert Downey Jr.(Tropic Thunder, de Sherlock Holmesfilms, de Iron Man cyclus), Oscar-winnaar Robert Duvall (TenderMercies, Crazy Heart) en Oscar-genomineerde Vera Farmiga (Up in the Air,The Conjuring) in de hoofdrol. Geregisseerd door David Dobkin (Wedding Crashers).
Sponsored article

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>