Nieuwe muziek: Jett Rebel – Hits For Kids

Eigenlijk zou het album ‘Hits For Kids’ morgen – 31 oktober – uitkomen, maar als je Jett Rebel een béétje volgt weet je dat hij zich niet zo aan regeltjes houdt. En daarom gooide hij de plaat vandaag al online. En waarom eigenlijk ook niet?

Hits For Kids is nog maar Jett’s debuutalbum, terwijl de zanger afgelopen zomer al één van de best geboekte festival-acts was. Naar verluidt speelde hij op meer dan 60 (!) festivals. Zijn ster is rijzende, zoveel moge duidelijk zijn. En er is daarom ook reikhalzend uitgekeken naar het album. Speciaal hieraan is dat Jett alle muziek zelf schreef en componeerde, wat wel aangeeft wat voor muzikaal talent er in deze nog maar 23-jarige jongen schuilt.

In een interview vertelde hij over zijn debuut: ‘Ik probeer erachter te komen waar ik voor sta. Het album vertelt het verhaal van wat ik de afgelopen anderhalf, twee jaar heb meegemaakt. Je komt echt in mijn hoofd. Waar ik vroeger nog wel eens een blad voor mijn mond nam en dingen probeerde te verbloemen, is het nu gewoon recht voor zijn raap. Dit waren mijn opmerkelijkste emoties.’

Denk niet in genres of hokjes; Jett Rebel wil vooral concessieloos zijn. De muziek schiet dus letterlijk alle kanten op, maar – en dat is het knappe – klinkt toch als één geheel. Beluister hieronder nieuwe single Pineapple Morning en check het volledige album via Spotify.

 Klik hier als de video niet zichtbaar is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>