Nieuw album: Azealia Banks – Broke With Expensive Taste

Azealia Banks doet een Beyonceetje. Afgelopen week zette zij totaal onaangekondigd een volledig album op iTunes. Het heeft natuurlijk niet de impact die het bij Queen B had, maar toch was het een aangename verrassing. De debuutplaat van Azealia liet namelijk al een paar jaar op zich wachten, door gesteggel met haar platenmaatschappij.

Het volledige album heet Broke With Expensive Taste en bevat zestien tracks, waaronder natuurlijk haar doorbraakhit 212. Voor de rest is het een combinatie van trap, deephouse, urban garage en nineties-invloeden. Het klinkt hier en daar wat bijtend, op het agressieve af, maar dat is nou eenmaal Azealia’s stijl. De plaat is in ieder geval goed geproduceerd, en bevat voldoende afwisseling om tot het einde te blijven boeien.

Lees ook: Azealia Banks – Yung Rapunxel

Beluister Wallace.

Beluister Ice Princess.

Beluister Desperado.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>