MTV Awards: Justin Bieber, of toch Drake?

De MTV Video music awards komen steeds dichterbij. Wie wint Best male video? Ook al lijkt het onvermijdelijk dat Justin Bieber er met deze prijs vandoor gaat, hoop ik stiekem op een verrassing bij de grootste prijs voor de mannen. Boyfriend was misschien een gigantische hit op youtube, door de vele Beliebers, maar zo’n bijzonder clip was dat niet. Integendeel zelfs. Drake daarentegen dingt mee met zijn mooie minimalistische video voor Take Care. Stem hier op jouw favoriet!

Lees hier de review over Boyfriend van Justin Bieber
Lees hier de review over Take Care van Drake

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>