MTV Awards: pakt Gotye de hoofdprijs?

Over een ruime week vinden de MTV Video Music Awards plaats in Los Angeles. We hebben al gevraagd naar jullie favoriet bij de mannen en de vrouwen. Maar wie gaat er vandoor met de prijs der prijzen: The video of the year? In deze categorie een hoop Amerikaanse artiesten: Rihanna, Katy Perry en Drake. Maar misschien worden zij wel allemaal verslagen door de half Belgische half Australische Gotye. Wie zien jullie het liefst speechen?

 

 

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “MTV Awards: pakt Gotye de hoofdprijs?

  1. vinn

    Eigenlijk is Katy Perry de enigste met echt een mooie videoclip dus zij moet wel winnen, zou het wel leuk vinden als M.I.A. wint

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>