Nieuwe video: Carice van Houten – Emily

Ik weet dat mensen zullen zeggen ‘schoenmaker blijf bij je leest’, maar als ik me daardoor laat leiden, heb ik geen leven.” Aldus Carice van Houten en dus brengt zij een album uit. In de bizarre maar artistieke videoclip voor haar eerste single Emily steekt ze meteen de draak met dit gegeven. Emily is namelijk ook zo’n actrice die gaat zingen. Bekijk hier alvast de clip:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>