Fantastisch nieuwjaar gewenst!

Proost! 2013 is vanaf nu voor altijd verleden tijd. De archieven in met dat jaar. Videoclips.blog wenst jou een fantastisch, kleurrijk, muzikaal, oogverblindend (niet letterlijk, pas op met vuurwerk!), fonkelend, romantisch en glorieus 2014!

Ik heb zo’n vermoeden dat het jaar heel wat verrassingen voor ons in petto heeft. En qua videoclips ben ik ontzettend benieuwd wat de sloopkogel van 2014 zal worden. Maar nu eerst: uitbuiken, champagne drinken, die laatste oliebol naar binnen proppen en daarna de voetjes van de vloer tot diep in de ochtend. Enjoy!

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fantastisch nieuwjaar gewenst!

  1. Anoniem

    Gelukkig nieuwjaar, Arvid van Boekel ! :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>