Nieuwe video: 30 Seconds To Mars – Up In The Air

De nieuwe 30 Seconds To Mars: waanzinnige clip waar je naar kunt blijven kijken.

Waarom kijken? Zeker doen als je acht minuten lang overdonderd wilt worden door een visueel spektakel! Want Up in the air is niets minder dan een klein meesterwerkje, waarin ieder shot een prachtig op zichzelf staand beeld oplevert. En onder meer Dita Von Teese maakt haar opwachting. De ex van Marilyn Manson die een plastic roze stier berijdt is slechts één van de vele bizarre maar oogstrelende scenes die deze video rijk is. Zelfs de twee minuten durende aftiteling is beslist het bekijken waard.
Waarom niet kijken? Als je een verhalende clip wilt zien, ben je niet aan het juiste adres. Dit is kunst.
Wie steelt de show? Dita Von Teese, maar ook de vele dieren die voorbij komen zoals leeuwen, papegaaien, zebra’s en slangen. En de mannen met de gekleurde bivakmutsen. En de gymnasiasten. Allemaal weergegeven met fotografische precisie. Keuzes maken gaat niet, deze clip is gewoon één groot hoogtepunt.
En de muziek?  De opbouw die in de clip zit, komt natuurlijk voort uit het nummer. De gitaren en synthesizers stuwen het daadwerkelijk up in the air. Met dat heerlijke randje op de stem van Jared. Scheurende rock, maar toch ook bijzonder hitgevoelig. 

Meer van 30 Seconds To Mars: Closer To The Edge * The Kill * Kings And Queens * From Yesterday

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: 30 Seconds To Mars – Up In The Air

  1. Dominica

    Geweldige clip inderdaad! Blij dat 30STM weer terug is! :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>