Nieuwe video: Paramore – Ain’t It Fun

Waarom kijken? Door de komst van het Guinness Book of Records is het breken van records tot een soort vorm van kunst verheven. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat in dat boek. Paramore raakte hierdoor geïnspireerd en bedacht een nieuw soort record: het breken van het record van meeste records in één videoclip. Ja, je moet er maar opkomen. Eigenlijk is het vooral satire, omdat de records die zij breken allesbehalve gebruikelijk zijn. Enkele voorbeelden: de snelste tijd om dertig klokken kapot te slaan met gitaren (31,33 seconden). Meeste donsveren vangen in 30 seconden (18 stuks). Snelste tijd om achteruit te rennen met je handen vol knuffelbeesten en geblinddoekt voor tien meter (6,14  seconden). In totaal breken ze tien ‘records’. Je begrijpt, het is allemaal niet ontzettend serieus bedoeld en ik durf dan ook te betwijfelen of ze er het Guinness Book mee zullen halen. Maar het levert in ieder geval een ontzettend creatieve videoclip op.

En de muziek? Ain’t It Fun is een vrolijke, eigenwijze track die beter aansluit bij het ‘oude’ Paramore dan de laatst uitgebrachte singles. Het is zeker één van de hoogtepunten van het in 2013 verschenen album Paramore, met als verrassende toevoeging de gospel aan het einde van het nummer. De band is zich wel overduidelijk steeds meer richting popmuziek aan het verplaatsen, wat vele fans van het eerste uur betreuren. Maar aan de andere kant is het ook wel weer fijn om te horen dat de nieuw gevormde formatie gewoon doet waar zijzelf achterstaat.

Lees ook:Nieuwe video: Paramore – Still Into You
Lees ook:Nieuwe video: Paramore – Brick By Boring Brick
Lees ook:Nieuwe video: Paramore – The Only Exception
Lees ook:Nieuwe video: Paramore – Ignorance
Lees ook:Nieuwe video: Paramore – That’s What You Get

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Paramore – Ain’t It Fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>