Nieuwe muziek: Foo Fighters – What Did I Do? / God As My Witness

De Foo Fighters zijn gul als het gaat om prijsgeven van nieuw materiaal. Nog voor de release van het nieuwe album ‘Sonic Highways’ hebben we al vier tracks te horen gekregen. En dan te bedenken dat die plaat slechts acht nummers zal bevatten. De helft heb je in feite dus al gehoord! Het nieuwe nummer dat zijn weg naar het internet heeft gevonden is ‘What Did I Do? / God As My Witness’.

Dit is het laatste countdown-nummer voor Sonic Highways aanstaande maandag 10 november zal verschijnen. Het nummer heeft twee verschillende songtitels, omdat na de gitaarbreak halverwege een andere weg wordt ingeslagen. What Did I Do is een midtempo rocksong, terwijl God As My Witness een soort Sweet Home Alabama-sfeer heeft. Dave Grohl zingt over een liefde die hij absoluut niet wil verliezen, en daardoor schiet hij in het nummer letterlijk alle kanten op.

Lees ook: Foo Fighters – Wheels

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>