Nieuwe muziek: Mark Ronson / Kevin Parker – Daffodils

Terwijl hij met Bruno Mars zijn eerste nummer 1-hit in Engeland scoort, is Mark Ronson volop bezig met de promotie van zijn plaat ‘Uptown Special’, dat in januari 2015 zal verschijnen. Dat duurt niet zo lang meer en dus is er ook al nieuw materiaal te beluisteren. Het nummer ‘Daffodils’ is een samenwerking met de Australische muzikant Kevin Parker.

Kevin Parker maakt voornamelijk psychedelische rock; zijn stem vormt dan ook een verrassende combi met de jaren ’90 hiphop-beats van Mark Ronson. Compleet anders dan Uptown Funk, maar ook bijzonder lekker. Ik begin nu toch wel erg benieuwd te worden naar dat vierde album van de producer. Naast Daffodils staan er nog een aantal tracks met Kevin Parker op, alsook samenwerkingen met onder meer Stevie Wonder en Andrew Wyatt.

Lees ook: Mark Ronson / Bruno Mars – Uptown Funk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>