Nieuwe muziek: Mumford & Sons – Believe

Begin mei verschijnt het nieuwe album van Mumford & Sons, genaamd ‘Wilder Mind’. De eerste single van die plaat is nu te beluisteren. Met ‘Believe’ verkennen de mannen andere genres dan voorheen.

De banjo, die het vorige verzamelwerk van Mumford & Sonds zo kenmerkte, wordt hier achterwege gelaten. Minder folk, meer rock. Het eerste gedeelte van de track had zelfs zo op een album van Coldplay kunnen staan (minpuntje). Daarna worden de gitaren erbij getrokken en geeft Marcus Mumford zijn geweldige, geraspte stem de ruimte. Ik denk dat een hoop fans wel even moeten wennen aan het nieuwe geluid, maar het kan het nooit kwaad als een band een beetje gaat experimenteren.

 Lees ook: Mumford & Sons – Hopeless Wanderer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>