Nieuwe muziek: Muse – Dead Inside

En er is weer een nieuw nummer van Muse te beluisteren! Vorige week hoorden we al het rockende ‘Psycho’, waaraan de mannen tientallen jaren hebben gesleuteld. Nu is de nieuwe track ‘Dead Inside’ te beluisteren. En meteen ook de sinistere lyric video te bekijken.

Dead Inside zal fungeren als de officiële eerste single van het album Drones (Psycho was dus echt een voorproefje). Matt Bellamy omschrijft het nummer als volgt: “This is where the story of the album begins, where the protagonist loses hope and becomes ‘Dead Inside’, therefore vulnerable to the dark forces introduced in ‘Psycho’ and which ensue over the next few songs on the album, before eventually defecting, revolting and overcoming these dark forces later in the story.”

Ik vind het een ontzettend sterke track, die me een beetje doet denken aan muziek van The Resistance (2009). Maar Muse is dan ook één van mijn favoriete bands en zodra ik de soepele stem van Matt hoor ben ik al snel verkocht. Ik kan dan ook niet wachten tot het zomer is en ik Drones in zijn geheel kan beluisteren.

Lees ook: Muse – Psycho

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>