Nieuwe video: Muse – Revolt

De nieuwe single van het meest recente Muse-album Drones is Revolt, waarvan de videoclip nu te bekijken is. De band is nogal van de technische snufjes en dus is hun clip een 360 graden virtual reality-ervaring, waarvoor je een app nodig hebt.

Via deze site kun je de app downloaden, waardoor je met je telefoon het volledige gevoel kunt ervaren. Draai tijdens het bekijken je mobiel om je heen; je kunt zelf bepalen waar je op focust. Het is een geinig trucje waar steeds meer mee gewerkt wordt. Waar de videoclip dan precies over gaat – in dit geval over protesten, opstanden en revolutie – maakt dan eigenlijk niet eens zoveel uit. Hieronder heb ik de normale tweedimensionale versie gepost, maar die is lang zo indrukwekkend niet.

En de muziek? Ja, waarom de mannen nou precies voor dit nummer hebben gekozen is me een raadsel. Ik vind dit de minst interessante track van het hele album, met een uitermate vervelend refrein. Dat terwijl ik Muse te gek vind en ook erg kan genieten van Drones, maar Revolt doet het niet voor mij.

Lees ook: Muse – Dead Inside

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>