Nieuwe video: Queens Of The Stone Age – I Appear Missing

Onheilspellende animatie bij comback van de Queens of the Stone Age.

Waarom kijken? I appear missing is een hypnotiserende clip vol angstaanjagende animaties. De hoofdfiguur – een half in het verband zittende en bloedende man – wordt achterna gejaagd door kraaien en coyotes, alvorens hij te pletter valt. Lekker grimmig dus, zoals we van Queens of the Stone Age gewend zijn. Visueel regisseur Liam Brazier heeft er ook deze keer weer een verontrustend schouwspel van weten te maken.
Waarom niet kijken? Was The Lion King al iets te luguber voor je? Dan kun je deze clip waarschijnlijk niet waarderen.
Bepalend shot? Dat eindshot, een mooie onheilspellende climax.
En de muziek? Dit is een voorproefje van het nieuwe album … Like Clockwork, dat in juni zal verschijnen. De oorspronkelijke versie van I appaer missing duurt zes minuten, maar voor deze video is het teruggebracht tot de helft. Hoewel het wat minder ruig klinkt dan ouder werk, is er nog steeds die bekende, sinistere sfeer waar de band zo bekend mee is geworden.

Meer van Queens of the Stone Age: 3′s & 7′s * Sick Sick Sick * Make it wit chu

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>