Nieuwe video: Green Day – Nuclear Family

Nieuwe video Green Day volledig gemaakt door fan.

Waarom kijken? Kyle Stein is de winnaar geworden van de door Green Day uitgeschreven wedstrijd om hun nieuwe videoclip te ontwerpen. En daarom staat de officiele video voor Nuclear Family nu op zijn naam. In de clip is een geanimeerde versie van de band te zien en zijn er ook vele verwijzingen naar oudere Green Day albums. De hond in het vliegtuig bijvoorbeeld refereert naar Dookie, het meisje in het groene shirt naar Kerplunk en de weggegooide ‘heart grenade‘ naar American Idiot. Een grappige clip vol (Green Day) nostalgie dus.
Waarom niet kijken? Als je geen echte Green Day fan bent, zullen de meeste verwijzingen compleet langs je heen gaan en dan is de videoclip vooral een verzameling animaties die je eigenlijk niet begrijpt.
En de muziek? Nuclear Family klinkt als een vertrouwde Green Day plaat met de nodige punk-rock clichés. Een niet al te moeilijke melodie en eerder een helder dan een ontzettend ruig geluid, maar daarmee de perfecte opener van het album ¡Uno!.

Meer van Green Day: Working Class Hero * Oh Love * The Forgotten (Breaking Dawn Pt.2)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>