Nieuwe video: Bo Saris – The Addict

Nieuwe plaat en videoclip van Bo Saris, die we allemaal leerden kennen als Boris.

Waarom kijken? In iedereen schuilt een verslaafde, het is alleen de vraag of je deze donkere kant van jezelf de baas bent. Dat is het uitgangspunt van deze puntgave animatieclip bij The Addict van Bo Saris. Een man loopt van de ene naar de andere omgeving, waar hij telkens in aanraking komt met een bepaalde aantrekkingskracht. Want zeg nou zelf: als er zich alleen maar grasduinen om je heen bevinden, is het verleidelijk om zelf ook een grasduin te worden. De kunst is om dan tóch bij jezelf te blijven. Een precaire onderwerp dat een mooie (en kleurrijke) videoclip oplevert.
Waarom niet kijken? De video is (nog) niet in HD geüpload, waardoor je verplicht ben op 480p te kijken. En voor de echte videoclip-liefhebber is dat veel te korrelig.
En de muziek? Zodra Bo Saris begint te zingen voelt dat vertrouwd. Met speels gemak glijdt hij van hoog naar laag, en het feit dat dat hem geen enkele moeite kost maakt het luisteren erg comfortabel. The Addict is daarnaast ook nog eens een soul- en stijlvol liedje. Bo Saris is duidelijk geïnspireerd geraakt in Londen!

Meer van Bo Saris / Boris: Everything About You

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>