Nieuwe video: Coldplay – Ink

Ah leuk! Ook Coldplay komt nu met een interactieve videoclip. Dat betekent dat je als kijker beslist hoe de clip eruit komt te zien door telkens bepaalde keuzes te maken. Het verhaal gaat over een reiziger die de wereld over trekt op zoek naar zijn verloren liefde.

Maar hoe die reis verloopt, bepaal jij. Vertrek je met een penseel, een zakmes of een kompas? Loop je door een warm woud, of over een besneeuwd pad? Kies je voor de zeearend of voor de beer? Links of rechtsom? Deze clip is overduidelijk niet gemaakt voor draaikonten; keuzes zul je maken! Na de eerste poging ben je al snel geneigd om de clip nog eens te bekijken en dan telkens andere beslissingen te nemen. Zo kun je de hoofdpersoon hoopvol achter zijn liefje aan laten zweven, of zijn zorgen laten wegdrinken in een bar.

Jammer genoeg zijn de keuzes beperkt en komt de reiziger, ondanks jouw tactiek, steeds op dezelfde plek uit. Maar dat heeft ook wel weer iets moois en symbolisch in zich. Bewandelen we niet allemaal een pad dat al lang voor ons is uitgestippeld?

Lees ook: Coldplay – Magic

Check de clip hier als onderstaand scherm niet werkt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>