Nieuwe video: David Guetta / Emeli Sandé – What I Did For Love

Als nieuwe single van zijn plaat ‘Listen’ heeft David Guetta gekozen voor ‘What I Did For Love’, een samenwerking met Emeli Sandé. De videoclip van het nummer is nu te bekijken. 

In een poging de betekenis van het nummer een originele twist te geven, is er een animatie gemaakt over liefde tussen verschillende wezens. We zien een gorilla verliefd worden op een meisje, en haar redden van verschillende bloeddorstige monsters. Waar doet ons dat nou toch aan denken? De regisseur heeft duidelijk inspiratie gehaald bij King Kong. En de macho aap gaat ook hier erg ver voor de liefde, zoals de titel al beschrijft. Maar of deze clip nou echt bij het nummer past? Ik denk dat het beter tot zijn recht was gekomen met een minder cartoonesk geheel.

En de muziek? Zoals gezegd een mooi nummer, waarbij de sterke vocalen van Emeli Sandé prachtig worden omlijst door de beats van David Guetta. Zo combineer je dus electro/house en soul, zonder afbreuk te doen aan één van beider genres.

Lees ook: David Guetta / Sam Martin – Dangerous

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>