Nieuwe video: Melanie Martinez – Soap

Het debuutalbum van Melanie Martinez is klaar en zal binnenkort verschijnen. Het belooft een afwissende plaat te worden, getuige de singles tot dusver. Nieuwste wapenfeit is Soap.

Zoals je in deze videoclip ook weer ziet is Melanie een apart meisje. Op haar hoofd prijkt een grote strik à la Katrien Duck, maar voor de rest lijkt ze door een demon bezeten. Terwijl ze een bad neemt, krijgt ze een soort paniekaanval. Of ze is vergeten haar medicijnen op tijd te slikken, dat kan ook. Tikkeltje over de top is het wel, maar Melanie bewijst dat je ook een uiterst low-budget video interessant kan maken.

En de muziek? Het onderwerp waarover Melanie Martinez zingt en de muziekstijl sluiten naadloos op elkaar aan. Het is haast alsof het nummer in bad is opgenomen. De beat klinkt als knappende belletjes zeepsop. Lekker nummer weer, ben benieuwd naar het volledige Cry Baby.

Lees ook: Melanie Martinez – Carousel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>