Lyric video: 5 Seconds Of Summer – Don’t Stop

5 Seconds Of Summer is hard aan de weg aan het timmeren. Mogelijk volgt deze groep jongens het gat op dat is achtergelaten door One Direction. Niet dat laatstgenoemde boyband gestopt is, maar alle leden zijn inmiddels wel volwassen. En de fanschare van 5 Seconds Of Summer lijkt per week toe te nemen. Nu is de lyric video voor hun nieuwe single Don’t Stop te bekijken.

De muziek van 5 Seconds Of Summer bestaat uit prettig in het gehoor liggende poprock-liedjes. Met een positieve en opzwepende vibe, die ongetwijfeld een enorme menigte fans aan het springen krijgt. Don’t Stop gaat over dat ene meisje of die ene jongen die altijd alle blikken op zich gericht krijgt. Voor die bewuste persoon verdraait iedereen zijn nek. Het nummer ligt geheel in de lijn van She Looks So Perfect, het nummer dat zo’n leuke videoclip meekreeg. Dat nummer werd in Nederland geen hit, maar wie weet wordt Don’t Stop wel door de radio opgepikt.

Het nummer wordt kracht bijgezet door een kleurrijke lyric video in stripvorm. Zodra er een officiële videoclip volgt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: 5 Seconds Of Summer – She Looks So Perfect

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lyric video: 5 Seconds Of Summer – Don’t Stop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>