Nieuwe muziek: One Direction – Steal My Girl

One Direction heeft een nieuwe single gelanceerd. Het gaat om Steal My Girl, een midtempo song die als voorbode dient voor het nieuwe album Four, dat later dit jaar zal verschijnen.

De vijf jongens hebben het er maar druk mee. Sinds 2011 brachten zij ieder jaar een gloednieuw album uit, en dat is dit jaar niet anders. Four is de toepasselijke titel voor het vierde album van de band. We hebben de jongens in die jaren zien uitgroeien van tieners tot jongvolwassenen. Compleet met alles wat daarbij hoort: experimentjes, baardgroei, liefdesverdriet en volop rebelse acties.

En die groei horen we gelukkig ook terug in de muziek. Waar het vijftal zich eerst vooral richtte op springerige popliedjes, kregen we vorig jaar het door rock beïnvloede Midnight Memories. En nieuwe single Steal My Girl klinkt opnieuw anders dan voorgaand werk. Het is een midtempo nummer met een bombastisch refrein, waaraan bandleden Louis Tomlinson en Liam Payne zelf hebben meegeschreven. Na één luisterbeurt is het al moeiteloos mee te neuriën. Beluister en beoordeel de track hieronder. Zodra er een officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: One Direction – You & I

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>