Nieuwe muziek: One Direction – Night Changes

Een paar dagen voor de officiële release van FOUR, hebben de mannen van One Direction hun nieuwe single online gezet. ‘Night Changes’ is de opvolger van ‘Steal My Girl’ en zal dus naar de radiostations worden gestuurd.

En met de decembermaand in aantocht lijkt me dat een prima keuze. Night Changes is een rustig nummer met een winterse gloed erover. Wat dat dan precies inhoudt, een winterse gloed? Nou, dat is een nummer waarbij je dromerig uit een beslagen raam kunt staren, met een kop warme chocolademelk in je hand. Achter je staat een opgetogen Kerstboom. Je bent blij dat je binnen zit, want buiten is het koud. Zwijmelend over je grote liefde, waarmee je onder die opgetogen Kerstboom wil knuffelen, maar die op dat moment niet naast je zit (want dan had je wel wat beters te doen dan dromerig uit het raam te gaan zitten staren). Zó’n nummer dus.  Zodra de videoclip verschijnt kun je uiteraard nog een review verwachten op deze blog.

Lees ook: One Direction – Where Do Broken Hearts Go
Lees ook: One Direction – Ready To Run

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>