Nieuwe video: The Vamps – Wake Up

The Vamps is een relatief nieuwe Britse boyband die graag in het gat van One Direction (want dat zijn inmiddels volwassen mannen) wil stappen. Hun nieuwe nummer Wake Up is de leadsingle van een later te verschijnen nieuwe plaat.

Samen met Brooklyn Beckham (uhuh, de zoon van) trekken de vier jongens de stad door om zichzelf te promoten. Met stunts en allerlei ingewikkeld ogende apparatuur schieten zij kleurrijke V’s de lucht in. Hiermee bedoelen ze niet het vredesteken, en waarschijnlijk ook niet het blauwe vinkje van whatsapp, maar de eerste letter van hun bandnaam.

En de muziek? Het leuke aan The Vamps is dat de jongens, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de leden van One Direction, zelf instrumenten bespelen. En daarmee dus meer een echte band vormen. Verder bevat Wake Up wel een vrolijk deuntje, maar de stemmen klinken nog vrij inwisselbaar. Hopelijk ontwikkelen de jongens gaandeweg een echt eigen stijl. Ondertussen hebben de tienermeisjes weer wat om voor te joelen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>