Nieuwe muziek: One Direction – Perfect

Als viermansformatie brengt One Direction nog één langspeler uit, alvorens zij een rustpauze zullen inlassen. Die plaat heet Made In The A.M. en zal op 13 november verschijnen. Grappig genoeg is dat dezelfde dag dat Justin Bieber zijn nieuwe plaat uitbrengt. De tweede single, getiteld Perfect, kun je nu beluisteren.

Persoonlijk vond ik Drag Me Down de beste One Direction0-single so far, dus wat mij betreft is het vertrek van Zayn alleen maar goed geweest voor de groep. Alleen vrees ik voor de fans dat zo’n ingelaste rustpauze wel eens het definitieve einde kan betekenen van One Direction. We weten allemaal hoe dat gaat met boybands. Soloprojecten smaken vaak naar meer.

Perfect ligt in het verlengde van de leadsingle, maar is wat voller geproduceerd (synths, een brommende baslijn). Het refrein is wel een stuk minder pakkend dan dat van Drag Me Down, maar is dan weer ideaal als anthem tijdens een concert. Dat zal zeker lekker galmen door die arena’s.

In november wordt het dus erg interessant in de charts, met zowel Justin Bieber als One Direction die een gloednieuw album uitbrengt op 13 november. De datum van 20 november wordt koste wat het kost vermeden, omdat dan Adele met haar nieuwe plaat zou komen. En we weten allemaal hoe die dame haar concurrentie kan vermorzelen. Wordt vervolgd dus!

Lees ook: One Direction – Night Changes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>