Nieuwe video: One Direction – Perfect

Vorige week konden we de nieuwe track van One Direction al beluisteren, en nu is ook de videoclip van Perfect te bekijken. Het is de twee single van het nog te verschijnen album Made In The A.M., de laatste plaat voor de heren een sabbatical zullen nemen. 

Aangezien Perfect een soort anthem is voor bad boys, gedragen de vier mannen zich een beetje stout in hun hotelkamers. Met de nadruk op ‘een beetje’. Ze doen gekke dansjes in de gang, trappen een balletje (zonder dat er iets breekt overigens) en duwen een bagagekarretje omver. Nounou! Poepoe! Wat een baldadigheid! Echt van die jongens die je niet aan je ouders durft voor te stellen. Nee, dat is uiteraard allemaal sarcasme, want de enige bad boy in deze videoclip is New York zelf.

En de muziek? Leadsingle Drag Me Down was zo’n leuk liedje, maar met Perfect slaat One Direction weer een zijweg vol platgereden boyband-cliché’s in. Het is uiteraard prima geproduceerd – dat is wel het minste dat je mag verwachten bij zo’n grote act – maar voor de rest klinkt het allemaal behoorlijk ongeïnspireerd. Bijna als een moetje. Alsof die sabbatical niet snel genoeg kan komen.

Lees ook: One Direction – Night Changes

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: One Direction – Perfect

 1. Madelief

  Waarom zijn bijna al hun clips in het zwartwit?

    /   Reply  / 
  1. Naomi

   Hz al hun clips dit is nog maar de tweede in het zwart wit hoor

     /   Reply  / 
 2. Naomi

  Het is btw al de derde singel van het album maar iedereen maakt fouten😊

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>