Nieuwe muziek: One Direction – History

Alle fans van One Direction moeten nog een weekje geduld hebben, op 13 november verschijnt namelijk hun nieuwe plaat Made In The A.M., de laatste voor hun hiatus. Als voorproefje is er opnieuw een nummer te beluisteren: History. 

Na de wat bombastische singles, is dit nummer just opvallend uitgekleed. Het viertal zingt over een akoestische gitaar en wat handgeklap. En dat klinkt eigenlijk verrassend goed! Een beetje singersongwriter-achtig. Al die boyband-clichés, waaruit bijvoorbeeld het nummer Perfect bestond, heeft One Direction helemaal niet nodig.

History is dan misschien niet zo radiovriendelijk, maar zeker een aangename verrassing. Drag Me Down vond ik ook al een goede single, maar door Perfect en Home was ik de hoop op een goed album eigenlijk alweer een beetje verloren. Maar zo te horen kan Made In The A.M. toch nog een knallende afsluiter worden voor de meest succesvolle boyband van het afgelopen decennium.

Lees ook: One Direction – Perfect

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>