Nieuwe muziek: One Direction – Love You Goodbye

One Direction strooit met promonummers in aanloop naar hun album Made In The A.M.. Nadat we van de week al het nieuwe nummer History te horen kregen, hebben de jongens nu een powerballad online gezet: Love You Goodbye. 

Voor fans zal dit een tranentrekker zijn, aangezien het over een afscheid gaat. En de boys nemen met de plaat voorlopig natuurlijk ook afscheid van One Direction, want na Made In The A.M. nemen ze een hiatus. Of dat ze daarna nog zullen terugkeren is natuurlijk zeer de vraag, aangezien de groep al niet meer compleet is (en ze een leeftijd hebben bereikt waarbij je misschien andere dingen wil doen dan in een boyband zingen). Persoonlijk vind ik Love You Goodbye niet zo interessant, met z’n galmende refrein en z’n ge-heeheehee. Doe mij maar History of Drag Me Down.

Lees ook: One Direction – Perfect

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>