Nieuwe video: One Direction – History

De voorlopige afscheidssingle van One Direction is History. Het nummer was al één van de promonummers voor Made In The AM en heeft nu ook een videoclip gekregen.

Het zat er natuurlijk aan te komen en dat mág ook: History is een compilatie-videoclip. Aangezien Zayn Malik inmiddels al vertrokken is en Made In The Am voorlopig het laatste wapenfeit is van One Direction is het tijd om terug te blikken. Om te zien hoe het allemaal begon – in X-factor, je zou het bijna vergeten – en hoe de groep langzaam uitgroeide tot een wereldwijd fenomeen. One Direction was plots de officieuze opvolger van N*Sync, Backstreet Boys en Take That. En heeft dus inderdaad History gemaakt. De jongens zijn inmiddels uitgegroeid tot kerels, die eigen plannen willen maken. En dat gaan ze nu dus ook doen.

En de muziek? Na de wat bombastische geproduceerde vorige single, is dit nummer just opvallend uitgekleed. Het viertal zingt over een akoestische gitaar en wat handgeklap. En dat klinkt verrassend goed! Een beetje singersongwriter-achtig. Mooie en gepaste afsluiter! Al zingen de heren zelf ‘This is not the end.’

Lees ook: One Direction – Perfect

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>