Nieuwe video: Marlon Roudette / K Stewart – Everybody Feeling Something

Marlon Roudette heeft twee studioalbums op zijn naam staan, die beiden ondermaats hebben gepresteerd. Dat terwijl hij met enkele van zijn singles (New Age, When The Beat Drops Out) wel Europees succes heeft gehad. Zijn nieuwe single is een samenwerking met zangeres K Stewart en heet Everybody Feeling Something. 

De videoclip is opgenomen op het eiland Saint Vincent en de Grenadines, dat ten noorden van Grenada ligt. Daar is gefilmd tijdens Vincy Mas, oftewel het plaatselijke carnaval. En zoals je dat gewend bent van Caribisch carnaval is dat allemaal een stuk uitbundiger dan wij gewend zijn. Het levert fantastisch beeldmateriaal op, dat de positieve vibe van het nummer onderstreept.

En de muziek? Ook qua muziek is Marlon geïnspireerd door Caribische klanken. Everybody Feeling Something wordt ondersteund door een steeldrum/steelpan en krijgt daardoor meteen een zomers gevoel. Klinkt goed! En ook de inbreng van K Stewart mag er zijn. Alleen telkens wanneer Marlon een octaaf omhoog schiet in het refrein gaat er een rilling door m’n lijf. Had dat niet anders gekund?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>