Nieuwe video: Mary J. Blige – My Favorite Things

Waarom kijken? Tijdens de opnames van Have Yourself A Merry Little Christmas dacht het team van Mary J. Blige ‘we doen er gewoon nog eentje’. Ze zat toch al in die stoel, met haar haren opgestoken en haar gezicht flink in de plamuur. En een concept was er toch al niet, dus wat kon hun het schelen. Met aluminiumfolie hebben ze daarom nog snel een nieuw hoofddeksel in elkaar geknutseld et voila! Het resultaat is My Favorite Things, waar de zangeres opnieuw is omgeven door kerstdecoratie. In een tergend sloom tempo filmt de camera haar vanuit ieder mogelijke hoek. Het is vast allemaal heel elegant bedoeld, maar ziet er desondanks behoorlijk amateuristisch uit. Mary zelf kijkt dan ook lichtelijk verveeld.
En de muziek? Het lijkt tegenwoordig wel alsof je er niet meer echt bij hoort als je géén album vol kerstcovers opneemt. Vooral Amerikaanse artiesten hebben er een handje van. Nu is Mary J. Blige gelukkig een begenadigd zangeres, dus ze houdt zich goed staande. Maar je zou door dit slepende arrangement haast vergeten dat My Favorite Things eigenlijk een heel vrolijke boodschap heeft.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>