Nieuwe muziek: Tom Odell – Real Love

Weet je nog vorig jaar, die prachtige cover van Lily Allen van ‘Somewhere Only We Know’? Het was het nummer voor de jaarlijkse John Lewis Christmas campagne. Inmiddels een traditie in Engeland. Dit jaar gaat de eer naar Tom Odell, die voor het nog uit te brengen spotje ‘Real Love’ opnam.

In Engeland weet je dat het bijna Kerst is als de John Lewis-reclame voorbijkomt. Jaarlijks wordt er met veel zorg een filmpje gemaakt dat 1) het absolute kerstgevoel moet oproepen en 2) is voorzien van een prachtig nummer dat al snel de hitlijsten zal bestormen. De commercial moet nog verschijnen, maar we weten nu al dat het wordt bijgestaan door dit prachtige nummer.

Real Love is onmiskenbaar Tom Odell. Veel meer dan een piano en zijn stem heeft hij niet nodig om indruk te maken. Maar natuurlijk zijn er ook wat strijkers en een engelachtige pingel toegevoegd om het allemaal nog wat kerstiger te maken. Bij dit nummer voel je je al helemaal op een warme sofa zitten, met familie en een kop warme chocolademelk, terwijl het buiten sneeuwt. En met de kouder wordende dagen heb ik eigenlijk wel weer zin in Kerstmis. Kom maar op met die reclamespot!

Lees ook: Lily Allen – Somewhere Only We Know


Update! De John Lewis Christmas Advert is inmiddels gelanceerd. Bekijk hieronder #MontyThePenguin.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Tom Odell – Real Love

  1. Aukje

    ahwww tranen in mn ogen!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>