Nieuwe muziek: Ariana Grande – Santa Tell Me

santatellme

Ariana Grande werd al meerdere malen betiteld als de nieuwe Mariah Carey, met name door haar bereik en hoge ad libs. En nu treedt ze ook op een andere manier in de voetsporen van Mimi. Ze heeft namelijk een Kerstnummer opgenomen. Al zal het wel moeilijk zijn het succes van ‘All I Want For Christmas’ te evenaren.

Er is in ieder geval alles aan gedaan om het zo Kerstig mogelijk te maken. Santa Tell Me, zoals de track heet, bevat belletjes, koortjes, een modulatie en het is nog dansbaar ook. De naam van Ariana Grande, die momenteel buitenproportioneel populair is, zal zorgen voor de rest. Het zelfbenoemde Christmas Station Sky Radio zal in ieder geval verheugd zijn met de komst van dit frisse liedje. Opdat ze het maar snel zullen dood draaien, zoals het een ware Kerst-song betaamt.

Lees ook: Ariana Grande / Major Lazer – All My Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>