Nieuwe video: Fifth Harmony – All I Want For Christmas Is You

De decembermaand is begonnen en dus word je doodgegooid met kerstnummers, originelen dan wel schaamteloze covers. Deze van Fifth Harmony valt in die laatste categorie, want als er één kerstnummer eigenlijk niet meer gecoverd mag worden is het wel ‘All I Want For Christmas Is You’. Tenzij je er iets héél speciaals mee doet natuurlijk.

Ten eerste, over de versie van Mariah Carey komt je toch niet heen, dus we zien het maar als een hommage. Maar daarnaast doet Fifth Harmony ook werkelijk niets met het arrangement. De vijf dames zingen exact dezelfde versie als Mariah. Ja, en dat moet je dus niet doen. De stemmetjes schieten alle kanten op (vooral dat schrille piepstemmetje van Camila Cabello is niet om áán te horen!) en zijn hier en daar ook nog doordrenkt met autotune. Als deze dames daadwerkelijk kunnen zingen, waarom krijgen we hun stemmen dan niet in de oorspronkelijke versie te horen? Dan kun je er nog zo’n kerstige clip bij afleveren, warm krijgen we het hier absoluut niet van.

Lees ook: Fifth Harmony – Me & My Girls

Snel vergeten deze versie. Geniet daarom nog een keer van het origineel!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>