Nieuwe video: Sam Smith – Have Yourself A Merry Little Christmas

2014 was op muzikaal gebied toch wel het jaar van Sam Smith, zoals de BBC aan het begin al terecht voorspelde. Zijn album ‘In The Lonely Hour’ is heer en meester in de Europese én Amerikaanse hitlijsten. Bij afwezigheid van Adele is het fijn dat we nu haar mannelijke equivalent gevonden hebben voor de koude najaarsdagen. En speciaal voor die tijd nam de zanger ook nog zijn eigen versie van ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’ op. Als vroegtijdig kerstcadeautje!

Sam Smith is één van de grootste kanshebbers voor de aankomende editie van de Grammy’s (en reken er maar op dat hij flink wat prijzen op mag halen). En met deze cover wordt nog maar eens bevestigd waarom. Have Yourself A Merry Little Christmas wordt zo puur en soulvol gebracht, met enkel een piano als begeleiding. Sam’s stem is uitermate geschikt voor kerstliedjes, dat blijkt. De bijbehorende videoclip is een stijlvolle studio-opname, met de Brit strak in het pak.

Al helemaal in de kerstsferen? Check hier nog veel meer kerstmuziek en -video’s!

Lees ook: Sam Smith – Restart

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>