Nieuwe video: Ariana Grande – Santa Tell Me

Ariana Grande werd al meerdere malen betiteld als de nieuwe Mariah Carey, met name door haar bereik en hoge ad libs. En nu treedt ze ook op een andere manier in de voetsporen van Mimi. Ze heeft namelijk een Kerstnummer opgenomen. Al zal het wel moeilijk zijn het succes van ‘All I Want For Christmas’ te evenaren. De videoclip van ‘Santa Tell Me’ is nu te bekijken.

De videoclip. We kijken naar een tweepersoonsbed met glanzend dekbed, als er plots iets begint te bewegen. Voordat je denkt dat je op één of andere vunzige site bent belandt, verschijnen twee poppige voetjes en niet veel later Ariana met een pantermuts (haar signatuur). Het wordt meteen duidelijk dat Santa Tell Me inspeelt op het hoge cuteness-gehalte van de zangeres. Er blijken nog vier mensen onder dat glanzende dekbed te liggen. Allemaal gestoken in winterse kledij. Samen trapt het vijftal vervolgens lol in de rest van het huis. Ze doen een ludieke choreografie op de trap, houden een kussengevecht en rollen over de betegelde vloer. Het moet ogen als één grote spontane videoclip, maar ziet er daarvoor toch allemaal iets te bedacht uit.

En de muziek? Er is in ieder geval alles aan gedaan om het zo Kerstig mogelijk te maken. Santa Tell Me bevat belletjes, koortjes, een modulatie en het is nog dansbaar ook. De naam van Ariana Grande, die momenteel buitenproportioneel populair is, zal zorgen voor de rest. Het zelfbenoemde Christmas Station Sky Radio zal in ieder geval verheugd zijn met de komst van dit frisse liedje. Opdat ze het maar snel zullen dood draaien, zoals het een ware Kerst-song betaamt.

Lees ook: Ariana Grande / Major Lazer – All My Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Ariana Grande – Santa Tell Me

  1. demi

    ik vind het een heel leuk liedje mijn lievelings

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>