Nieuwe video: Little Mix – Christmas (Baby Please Come Home)

Eind december, de tijd van het jaar dat je voor de open haard vrolijke en weemoedige muziek luistert. En ook de tijd waarin ontzettend veel artiesten een kerstnummer presenteren of een cover opnemen. Little Mix voegt zich ook in dat rijtje en heeft een eigen versie gemaakt van ‘Christmas (Baby Please Come Home)’.

Door de harmonieën en solostukjes – waaruit blijkt dat zij echt wel kunnen zingen – maakt het viertal er een geheel eigen bewerking van. Veel beter dus dan die cover van All I Want For Christmas van Fifth Harmony die we onlangs hoorden. De studioclip bevat ook nog een aantal ludieke special guests, waardoor het een vrolijke bedoeling wordt. Hier kom je helemaal van in de Kerst-stemming. En als je dat dan toch bent, check hier nog veel meer Kerstliedjes en -video’s. In de komende dagen zal ik er nog een aantal posten!

Lees ook: Little Mix – Little Me

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Little Mix – Christmas (Baby Please Come Home)

  1. rosita

    OHHHH GEWELDIG DIT ARTIKEL SLAAAAYYY HAHA

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>