Videoclips.blog wenst je fijne feestdagen!

Aan alle lezers van videoclips.blog: hele fijne feestdagen gewenst! Het was op muzikaal en artistiek gebied een behoorlijk goed jaar, kunnen we wel zeggen. Aankomen week verschijnt de uitslag wat betreft de meest memorabele videoclip van 2014. Tipje van de sluier: het gaat tussen Katy Perry, Nicki Minaj en Hozier. Stemmen kan nog hier.

Maar eerst genieten van de kalkoen, konijn, familie, vrienden, cadeautjes onder boom, warme chocolademelk en beslagen ruiten. Oftewel, het ultieme kerst-gevoel. Mocht je nog niet genoeg in de kerstsferen verkeren, check dan even de christmas pagina! Mariah Carey’s All I Want For Christmas heeft afgelopen week de mijlpaal bereikt van 100 miljoen views. Dus om dat te vieren, kun je ‘m hieronder nog eens bekijken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>