Nieuw album: Kylie Minogue – Kylie Christmas

Als je aan Sinterklaas doet is het misschien een tikkeltje vroeg, maar inmiddels kun je genieten van het Kerstalbum van Kylie Minogue. Kylie Christmas, waarop de zangeres klassiekers maar ook wat minder bekende nummers zingt, is nu in zijn geheel te streamen via Spotify.

Het zat er natuurlijk al jaren aan te komen, want Kylie heeft een uitermate geschikte stem voor dit repertoire. Zacht en zoetgevooisd. De arrangementen zijn heerlijk orkestraal en meeslepend; kerstiger krijg je het niet. Ook Frank Sinatra, Iggy Pop en James Corden zijn te horen. Ik kwam er meteen helemaal van in de december-stemming. Nu ben ik het huis aan het versieren met lichtjes, kaarsjes en nepsneeuw. Wees dus gewaarschuwd!

Lees ook: Nervo / Kylie Minogue / Jake Shears / Nile Rodgers – The Other Boys

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>