Nieuwe video: Kylie – Every Day’s Like Christmas

Eerder meldden we al dat Kylie Minogue een kerstalbum heeft uitgebracht en daar is nu ook een passende single en videoclip bij verschenen. Every Day’s Like Christmas brengt je in decembersferen, mocht je daar nog niet in verkeren.

Met homevideo’s en korrelige beelden weet regisseur David Lopez-Edwards een warme, huiselijke sfeer te creëren. Kylie viert Kerstmis met haar vrienden en familie, zoals iedereen dat doet. Een tikkeltje suikerzoet, maar dat mag in deze tijd van het jaar. Wat alleen een beetje wrang is, is dat alle tegenspelers acteurs zijn. Kylie heeft namelijk helemaal geen vriend op het moment, en ook geen kinderen. Als je je dat bedenkt kijk je toch ineens met hele andere ogen naar deze clip.

En de muziek? Een kerstplaat zat er natuurlijk al jaren aan te komen, want Kylie heeft een uitermate geschikte stem voor dit repertoire. Zacht en zoetgevooisd. De arrangementen zijn heerlijk meeslepend. Ook dit Every Day’s Like Christmas zit vol belletjes, klokjes en ringeltjes. Kerstiger krijg je het niet!

Lees ook: Nervo / Kylie Minogue / Jake Shears / Nile Rodgers – The Other Boys

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Kylie – Every Day’s Like Christmas

  1. Jens

    De jongen in de clip Joshua Sasse is een acteur maar hij is ook de nieuwe 20 jaar jongere vriend van Kylie in real life

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>