Nieuwe video: Carrie Underwood – Two Black Cadillacs

Koelbloedig komt ze aanrijden in haar zwarte Cadillac, Carrie Underwood, het terrein van een begraafplaats op. De man die daar begraven wordt was een notoire vreemdganger. Naast zijn eigen vrouw hield hij zijn minnares namelijk jaren aan het lijntje, zonder dat deze dames van elkaars bestaan wisten. Tot dat het uitkwam. Flashbacks wijzen er namelijk op dat de beste man is aangereden door … een zwarte Cadillac. Maar het zal toch niet? Blijkt Carrie een meedogenloze moordenares?

De songtekst legt uit dat de twee vrouwen, die achter de geheime agenda van de man waren gekomen, zinden op wraak. They decided then he’d never get away with doing this to them | Two black Cadillacs waiting for the right time, right time. Deze man had beter trouw kunnen blijven aan één vrouw, dat is wel duidelijk. Het einde van de mini-thriller krijgt een twist à la Stephen Kings’ ChristineTwo Black Cadillacs is met verve uitgevoerd. Inclusief onheilspellend horror-deuntje aan het einde.

Videoclips.blog-oordeel 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>