Nieuwe video: Steve Grand – All-American Boy

Steve Grand valt voor de charmes van een All-American Boy.

Waarom kijken? Steve Grand neemt een risico door openlijk voor zijn geaardheid uit te komen in de conservatieve countrysector. Maar daardoor maakt deze video juist zoveel indruk. Tijdens een zomerkamp valt Steve als een blok voor een All-American boy. Wanneer zij samen gaan zwemmen in een nabij liggende rivier zoekt Steve toenadering door hem te zoenen, maar het gevoel blijkt niet wederzijds. De afwijzing is niet nodeloos kwetsend, maar gewoon eerlijk. En dat maakt van deze video een mooi en inspirerend portret.
Waarom niet kijken? Ik begrijp dat deze jongen zijn afgetrainde lichaam wil tonen, maar daarmee loopt hij wel het gevaar dat mensen het als potsierlijk zullen ervaren. Hoewel het er allemaal topfit uitziet, hebben de vele shirtloze scenes weinig toegevoegd waarde voor het verhaal.
En de muziek? Het fijne is dat Steve niet alleen een verhaal te vertellen heeft, maar dat hij ook nog kan zingen. Hij heeft een warme stem met een scheurend randje, perfect voor een countryliedje als All-American Boy. Ik ben wel benieuwd of hij ook na dit persoonlijke nummer overeind blijft.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Steve Grand – All-American Boy

  1. Suusje

    Wow impressive!

      /   Reply  / 
  2. MIna

    Meisjes van 14 zullen hem gaan aanbidden :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>