Nieuwe video: Pitbull / Ke$ha – Timber

Waarom kijken? Country is hot, moeten Pitbull en Ke$ha hebben gedacht, want zij hebben niet alleen een countrynummer opgenomen maar dompelen zich ook nog eens onder in de countrycultuur. Of tenminste, een poging tot. Ke$ha staat namelijk in een ordinaire outfit op de bar van een saloon en Pitbull draagt een cowboyhoed. Ook zijn er de nodige kippen, ezels, varkens en paarden van stal gehaald. Nou, als dat geen country is dan weet ik het ook niet meer. Verhaal zit er niet in en de beelden zijn ontzettend schichtig achter elkaar gemonteerd, maar het strookt wél met die voortdurende mondharmonica op de achtergrond. Behalve die haaien dan.
En de muziek? In navolging van Avicii gooit plots ook Pitbull het op de country, al is het in Timber behoorlijk overheersend door de hierboven genoemde mondharmonica. Persoonlijk heb ik niet zoveel met deze muziekstijl en al helemaal niet in combinatie met die coupletjes van Pitbull. Die klinken werkelijk áltijd hetzelfde. Het gewoohoohoo van Ke$ha is dan wel weer aanstekelijk, maar voor m’n plezier zou ik dit nummer niet aanzetten.

Lees ook:Nieuwe video: Ke$ha / Will.i.am – Crazy Kids
Lees ook:Nieuwe video: Ke$ha – Die Young

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Pitbull / Ke$ha – Timber

  1. demona

    PRECIES AL ZIJN RAP COUPLETJES KLINKEN HETZELFDE DIE MAN VERDIENT GEEN ROEM!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>