Nieuwe video: Jamie Lynn Spears – How Could I Want More

Waarom kijken? Als je dacht dat je zo langzamerhand wel af was van de familie Spears, moet ik je teleurstellen. Britney heeft namelijk een jonger zusje, dat ook een zangcarrière ambieert. Maar ik zal je geruststellen: qua uiterlijk zijn er misschien grote gelijkenissen, maar verder is Jamie Lynn compleet verschillend. How Could I Want More is Jamie Lynn’s debuutvideo en staat lijnrecht tegenover die van haar grote zus. Een forser verschil is haast niet denkbaar. Allereerst blijkt er geen budget te zijn – alles is opgenomen tijdens het inzingen, gaap! – maar daarnaast focust Jamie Lynn zich vooral op haar stem. Terwijl Britney die juist koste wat het kost probeert te verdoezelen. Jamie Lynn houdt het allemaal ontzettend braafjes en dat is in dit geval eigenlijk best interessant.
En de muziek? How Could I Want More is een klein countryliedje, zonder al te veel poespas. Jamie Lynn blijkt er de ideale stem voor te hebben. Waar Britney dun en pieperig zingt, heeft Jamie een snik die perfect past bij dit genre. Het is ondenkbaar dat Jamie ooit bereikt wat haar zus heeft bereikt, maar als ze vooral haar eigen ding blijft doen, zal ze respect afdwingen. En uiteindelijk niet meer worden gezien als ‘zusje van’.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>