Nieuwe video: John Mayer / Katy Perry – Who You Love

Waarom kijken? Zou het dan eindelijk iemand zijn gelukt om vrouwenverslinder John Mayer te temmen? Het begint er wel op te lijken. Katy Perry maakt schijnbaar iets in hem los dat zijn vele ex-vriendinnen niet voor elkaar kregen. Zij heeft er namelijk niet alleen voor gezorgd dat hij een schattig liefdesliedje voor haar heeft geschreven, maar schittert ook nog eens in de bijbehorende clip. En om hun liefde te bezegelen stappen ze samen op een nepstier.

Het idee dat een aantal exen gegarandeerd met een hoop wrok naar deze videoclip zal kijken, maakt ‘m nog leuker. Ik zie de zure blikken van Vanessa Carlton, Ke$ha en Jennifer Love Hewitt al voor me. Jennifer Aniston is as we speak vast haar haren uit haar hoofd aan het trekken. Jessica Simpson staat ongetwijfeld met haar hoofd tegen de muur te bonken van jaloezie. En Taylor Swift heeft zichzelf opgesloten, om huilend aan een nieuw album te werken. Tja, deze vrouwen zullen er toch mee moet leren leven dat John Mayer en Katy Perry nu eenmaal het ideale setje zijn.

En de muziek? Een fijn zwijmelliedje dat nergens te klef wordt. John en Katy zingen simpelweg waar het op staat. You love who you love. En inderdaad, ook muzikaal heeft dit duo voldoende chemie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>