Nieuwe video: Carrie Underwood – Something In The Water

Countryster Carrie Underwood is in Amerika klaar voor een verzamelalbum, genaamd Greatest Hits: Decade #1. Daarvoor nam zij een aantal nieuwe nummers op, waaronder ‘Something In The Water’. De videoclip daarvan is nu te bekijken.

Waarom kijken? Carrie Underwood staat als een steunpilaar tussen een groep dansers. Deze professioneel ogende groep zwiert en zwaait in een laag water, waardoor de druppels alle kanten op spatten. Je zou dus denken dat Carrie de clip zeiknat eindigt, maar – en nou komt het – ze blijft kurkdroog. Haar goudblonde haren golven aan het einde nog net zo prachtig als aan het begin, en zitten niet als een stroperige sliert aan haar schouder vastgeplakt. Hoe doet ze het? Ze had vast de focus op de dans willen leggen, maar ik kan alleen maar kijken naar haar water afwerende persoonlijkheid.

Ps. Ja, in de scènes met de blauwe jurk wordt ze inderdaad wél nat. Ik denk dat die jurk minder kostte!

En de muziek? Persoonlijk vind ik dit helemaal niks. Christelijke country met uitgeperste noten die pijn doen aan je oren. Maar Something In The Water kan natuurlijk dienen als anthem bij de doop van een kind. Misschien wel bij de doop van haar eigen kind, want Carrie is inmiddels zwanger van een zoontje. Dus ik denk best dat er een hoop mensen zijn die het wel kunnen waarderen. Maar ik zelf wil het graag bij deze ene luisterbeurt houden.

Lees ook: Carrie Underwood – Just A Dream

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Carrie Underwood – Something In The Water

  1. ceessiejj

    Prachtig nummer. Geweldige stem. Bloedmooie vrouw.

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Helemaal mee eens. Dat is ook haar temperament!!Gr.Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>