Nieuwe muziek: The Common Linnets – Christmas Around Me

Deze week is er een nieuwe EP verschenen van The Common Linnets, met daarop akoestische versies van een vijftal nummers van het debuutalbum. Ook heeft de formatie een kerstnummer op mogen nemen voor de Amerikaanse plaat ‘An Americana Christmas’. Daarop staan zij tussen enorme namen als Johnny Cash, Bob Dylan en Neil Young. De zegetocht wordt dus gewoon voortgezet, ook zonder Waylon.

Want The Common Linnets bestaan nu uit JB Meijers, Rob Crosby, Matthew Crosby en Jake Etheridge. Naast frontvrouw en bedenkster Ilse DeLange natuurlijk. En bij dit team zit liedjes schrijven in de genen, dat wordt opnieuw duidelijk.

Op Christmas Around Me wordt Kerstmis uiteraard overgoten met een country-sausje. Maar toch is het ook heel erg Kerstig, inclusief schuddende belletjes en een wat weemoedige, melancholische ondertoon. Zo’n liedje waar je onmiddellijk een warm gevoel van krijgt, zonder dat je je bij de open haard hoeft te bevinden. De beste kerstliedjes voelen vaak meteen aan als een klassieker, en dat is bij dit liedje ook het geval. Erg mooi!

Lees ook: The Common Linnets – Give Me A Reason

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: The Common Linnets – Christmas Around Me

  1. brigitte

    Prachtig kerstliedje, een mooie herkenbare sound van Ilse. Succes!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>