Nieuwe muziek: Rihanna / Kanye West / Paul McCartney – FourFiveSeconds

fourfiveseconds

Eerder hoorden we al ‘Only One’, de samenwerking tussen Kanye West en Paul McCartney voor Kanye’s aankomende nieuwe album. En we wisten ook al dat hij opnieuw had samengewerkt met Rihanna. Al met al werden we flink gehyped voor ‘FourFiveSeconds’, zoals het nummer heet. En hij is nu te beluisteren!

Oh, wat voelt het goed om Rihanna’s stem weer te horen na die jaren van radiostilte. Je hoort haar, en Kanye West, in een behoorlijk akoestische setting. Geen hiphop beat of stomende R&B, maar een minimalistisch country-geluid. Als instrumentatie is slechts het gitaar- en orgelspel van Paul McCartney te horen. De autotune, die van Only One een nogal teleurstellende ervaring maakte, blijft hier gelukkig achterwege. Zo kan het dus ook. Dit zijn gewoon drie jammende muzikanten. Met een simpel, maar oh zo verleidelijk refrein.

Lees ook: Kanye West / Paul McCartney – Only One
Lees ook: Rihanna – Pour It Up

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe muziek: Rihanna / Kanye West / Paul McCartney – FourFiveSeconds

 1. Malek

  Jezus, hebben we hier nou 2,5 jaar op moeten wachten? Vreselijke single!

    /   Reply  / 
 2. Rihannafan

  Is dit de leadsingle van R8 of een singke van Kanye? Weet iemand dat, ik hoop echt dat dit niet de single van Rihanna is. Haar leadsingles zijn altijd zo god, dit is echt erg. We found love, only girl, diamonds waren allemaaal leadsingles. Ik heb hier zo naar uitgekeken en dit is echt een deceptie. Vind er gewoon helemaal niks aan, en heb het nu al vaak geluisterd. Maar het groeit ook niet, het is gewoon saaaaaaai , groetjes een rihanna fan

    /   Reply  / 
 3. jasper

  Eindelijk aardige muziek van Rihanna, beste wat ze tot nu toe heeft gedaan. De rest van haar oeuvre had ik na 1 luisterbeurt al verworpen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>