Nieuwe muziek: Christina Aguilera – The Real Thing

Na Rihanna gaat ook Christina Aguilera country. Niet zonder reden, want haar nieuwe nummer ‘The Real Thing’ zal zij vertolken in een episode van de serie ‘Nashville‘. Het liedje is nu alvast te beluisteren.

Christina Aguilera zal niet alleen zingen, maar heeft ook een klein rolletje bemachtigd in Nashville. Ze zal in meerdere afleveringen te zien zijn en heeft ook verschillende nummers opgenomen. Naast The Real Thing is dat Shotgun, een ballade, die waarschijnlijk volgende te beluisteren zal zijn. Maar in tegenstelling tot dat rustige nummer is The Real Thing uptempo, krachtig en een tikkeltje theatraal. Een beetje in de stijl van haar meest recente (maar inmiddels niet meer zo heel recente) album Your Body. Echte hitpotentie heeft het nummer niet, maar Christina laat wel weer eens eventjes horen hoe lekker zij kan scheuren met haar stem. Benieuwd naar het nummer dat volgende week verschijnt!

Lees ook: A Great Big World / Christina Aguilera – Say Something

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>