Nieuwe muziek: Christina Aguilera – Shotgun

Vorige week hoorden we al een nieuw nummer van Christina Aguilera – The Real Thing – dat zij speciaal voor de serie ‘Nashville’ opname, en nu is er opnieuw een liedje van Christina te beluisteren. Ook ‘Shotgun’ is speciaal voor die televisieserie gemaakt, waarin de zangeres een klein rolletje heeft weten te bemachtigen.

We wisten al dat het om een ballade zou gaan. Het resultaat is een emotioneel en intiem nummer met een tokkelende gitaar als basis (Nashville is dan ook een serie over countrymuziek). Toch wel fijn om Christina weer eens zo te horen zingen, zonder al te veel tierelantijnen en knauwende uithalen. Ook tekstueel steek het mooi in elkaar. Ze wordt in het nummer bijgestaan door een mannelijk castlid van Nashville. Iemand enig idee wie dat is?

Lees ook: A Great Big World / Christina Aguilera – Say Something

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Christina Aguilera – Shotgun

  1. Dave

    Rihanna – American Oxygen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>